Pozdrav svima...
Martinovicu, pozdrav Tebi i pozdrav Mili i svima koji planiraju da imaju CC u paketu, sa svim performancima koje im je dario Bog ... samo tako se moze videti pravi i originalni lik CCa i grupu koju zastupa ... ili mastifoidan ili tip koji podseca na pressu sa ushima.
Meni je pitanje do svih koji imaju manje vishe iskustva i konkretnih rezultata:
...sa koliko meseci pocinje trening sa grudnjakom i vucenje tereta??
...koliko kilometara trcanja kasom je dovoljno da bi pas izgledao kao stometras, a ne maratonac??
...u koje doba dana je najpogodnije vezbati shprint u plicaku i plivanje, a da se pas ne prehladi, ima problema sa krajnicima ili dobiti suncanicu?
...dali postoji nekakva zastita od plivanja u neispitanim vodama - rekama, (barama i park/vestacka-jezera) sa vodom nepoznatih kategorija ili totalno izbegavanje istih.
...kako Vasi crni CC podnose vrucine i iskustvo u trekinzima po planinama u toku dana sa vrucinama?
...iskustvo sa suncanim udarom i ujedima zmija, serumi, prevencija, sta uraditi u konkretnim sitacijama - ja sam dogovarao sa licnim veterinarom da u eventualnoj situaciji ujeda zmije, sa celom mini mobinom ambulantom i serumom doleti kolima na najblizi asfaltni put gore u planinama,

posto nije samo serum u pitanju. Voleo bih da procitam i neko iskustvo ili razmishljanje...
Pozdrav iz suncanog Skoplja,
Hvala unapred,
Davor